Okradol návštevníčku baru. Pred vchodom do bytovky prepadol ženu. Z pivnice ukradli dve hokejky

11.07.2010 Celý región

Okradol návštevníčku baru: Z prečinu krádeže obvinili včera (10.7.2010) prešovskí policajti 19 ročného mladíka z Prešova.
Obvinený Prešovčan počas včerajšej noci využil v jednom z prešovských barov nepozornosť 25 ročnej ženy a z kabelky, ktorú mala položenú na sedačke jej ukradol mobilný telefón a koženkovú peňaženku hnedej farby. V nej mala osobné doklady a finančnú hotovosť vo výške 70. - €. Mladík už bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý obvodným úradom.

Pred vchodom do bytovky prepadol ženu:
Popradský policajný vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie vo veci pre zločin lúpeže, ku ktorej došlo na Tajovského ulici v Prešove.
V sobotu 10.7.2010 v čase okolo 03:45 h prepadol doposiaľ neznámy páchateľ pred vchodom do bytovky 53 ročnú Popradčanku. Páchateľ - muž vo veku cca. 15 - 16 rokov, vysoký cca. 168 cm, v tmavom oblečení a kapucňou na hlave, bez slov pristúpil k žene a túto otvorenou dlaňou ruky udrel do ľavého ramena. Následkom toho spadla na chrbát na trávu vedľa vchodu a následne jej páchateľ spod ľavého podpazušia a oblečenej mikiny vytrhol čiernu textilnú peňaženku patriacu jej dcére. V peňaženke boli peniaze, platobné karty, doklady od osobného auta a osobné doklady. Prepadnutá žena neutrpela zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie a spôsobená škoda bola vyčíslená na 180. - €.

Z pivnice ukradli dve hokejky:
Prešovskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do pivnice jedného z obytných blokov na Ulici 17. novembra.
Zatiaľ neznámy páchateľ z 9.7.2010 na 10.7.2010 poškodil sklennú výplň na okne pivnice, okno následne otvoril, vošiel dnu a z pivnice ukradol 2 ks hokejok. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 366. - €. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin porušovanie domovej slobody a prečin krádeže.
 

Vyberte región